Over Andiamo

Andiamo – Italia is opgericht door Berry Beuker en Serena Nardini. Samen delen zij de liefde voor Italië en het toerisme. Qua persoonlijkheden en vaardigheden vullen ze elkaar goed aan en vormen ze een geolied team. Samen zorgen Berry en Serena voor de aansturing van Andiamo. Dit gebeurt met veel hartstocht en vol passie. Hierbij gaan hard werken en plezier samen. Andiamo staat graag voor u klaar om uw welverdiende vakantie top te laten zijn!

Berry Beuker

Berry Beuker

Berry is geboren en getogen in Nederland, maar heeft al van jongs af aan een enorme passie voor Italië. Behalve dat hij vele vakanties in Italie heeft doorgebracht is hij ook al meerdere periodes werkzaam geweest in dit prachtige land. Na zijn studies Marketing en Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit van Groningen heeft hij jarenlang als marketeer en consultant gewerkt voor verschillende bekende Nederlandse reisorganisaties. Nu is Berry verantwoordelijk voor de contacten met de gasten en de profilering van Andiamo.

Andiamo Italia

Serena Nardini

Serena is geboren in Pisa en is op en top Italiaanse. In het toerisme en vrijtijdsmanagement heeft zij ruime ervaring. Al op haar 17e werkte ze op een camping, daarna heeft ze leidinggevende functies vervuld. Daarbij kent Serena natuurlijk als geen ander de weg in haar vaderland Italië. Zij zorgt er voor dat de contacten met de partners in Italië goed zijn en verzorgt de kwaliteitschecks zodat u via Andiamo altijd het best mogelijk product vindt en dat zonder dat u teveel betaalt.

Zoeken op website

bbmm