Dienstverlening

Andiamo ItaliaAndiamo heeft een uitgebreid dienstenpakket, maar voor het hele pakket geldt dat Italië een belangrijke rol speelt. Zoals bekend organiseert Andiamo alles op het gebied van reizen naar Italië.

Vertalingen Italiaans

Ook biedt Andiamo ondersteuning aan bij vertalingen. Dit kan zijn voor teksten die vanuit het Italiaans naar Nederlands vertaald moeten worden, maar ook vanuit het Nederlands naar Italiaans. Dus heeft u bijvoorbeeld een brief of een website waarvoor in een van deze talen geschreven moet worden, maar komt u er zelf niet uit, dan helpen wij u met alle plezier verder. Bij het schrijven voor websites wordt de tekst dan ook zoekmachine vriendelijk opgesteld.

Marketing advies

Onze uitgebreide kennis van (online) marketing, dit speelt immers ook een essentiële rol in onze eigen bedrijfsvoering, kan natuurlijk ook ingezet worden voor andere partijen. Of het nu gaat om de bouw van een website, het zoekmachinevriendelijk maken of het opzetten van een AdWords campagne, Andiamo kan voor u een en ander opzetten waarbij heel duidelijk het uitgangspunt is dat u met uw website een optimaal rendement gaat behalen. Maar met de creativiteit, innovativiteit en het zoeken naar goede combinaties die meetbaar rendement op leveren kunnen wij u ook helpen met offline marketing advies.

Zoeken op website

bbmm