Partners

Betrouwbaarheid is voor Andiamo een groot goed. Daarom zijn wij ook aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg organisatie. Maar ook de accommodaties en partners waar wij mee samen werken zoeken wij zeer zorgvuldig uit, zodat wij er absoluut zeker van zijn dat u de kwaliteit krijgt die u verdient. Op deze manier hebben wij een prachtig aanbod kunnen samen stellen en een uitgekiend netwerk opgebouwd in Italië zodat wij u bij nagenoeg alles van dienst kunnen zijn.

Your Friends

Your Friends is een organisatie die voor veel populaire vakantieoorden de animatie verzorgd. Aangezien hier ook veel Nederlanders hun vakantie doorbrengen is het van aanzienlijke toegevoegde waarde dat er in deze animatieteams ook Nederlanders werken. De werving en selectie hiervan verzorgd Andiamo.

Campeggievillaggi

Het aanbod van Campings in Italië is onder andere tot stand gekomen door intensieve samenwerking met Campeggievillaggi. Deze organisatie verzorgt al meer dan 25 jaar de promotie van Italiaanse campings. Een voor u belangrijk voordeel hiervan is dat vertegenwoordigers van Campeggievillaggi jaarlijks de campings bezoeken en tijdens die bezoeken een kwaliteitscheck uitvoeren.

Agriturismo.net

Het aanbod van vakantiehuizen in Italie is uniek: Mooie agriturismo, luxe villa’s en leuke bed&breakfasts vindt u allemaal bij Andiamo. Via het gezamenlijke platform met Agriturismo.net boekt u rechtstreeks bij de huiseigenaar. Ook de betaling doet u rechtstreeks aan de accommodatie. Daarnaast wordt u middels de algemene voorwaarden als consument beschermt. Daar komt als voordeel bij dat Andiamo u met raad en daad kan bij staan mocht daar behoefte aan zijn.

Zoeken op website

bbmm