Reizen Italië

Reizen ItalieReizen met Andiamo betekent dat u een onvergetelijk fijne vakantie in Italië tegemoet gaat. U heeft de keuze uit een uitgebreid en mooi aanbod van mooie accommodaties op prachtige plekken in Italië. Daarbij biedt Andiamo niet alleen mooie reizen aan, maar maken we het ook mogelijk om uw reis op maat samen te stellen. Dit kunnen vakanties zijn voor stelletjes of gezinnen, zowel in de zomer als in de winter. Wij zetten ons er graag voor in dat u op vakantie gaat en dat u achteraf zegt, dat was top!

Groepsreizen Italië

Maar ook voor groepen worden er reizen samengesteld, of het nu gaat om een groepsvakantie, huwelijk, zakelijke reis, werkweek, sportkamp of een reis rondom een bepaald evenement, het wordt door ons op maat gemaakt voor u. Veel meer informatie over de groepsreizen vindt u op www.groepsreizenitalie.nl.

Reisadvies

Heeft u bepaalde wensen voor uw vakantie maar niet een exact idee waar u heen wilt of heeft u geen tijd of zin om het zelf allemaal uit te zoeken, dan maakt Andiamo met alle plezier voor u geheel vrijblijvend een voorstel. Op basis van onze kennis krijgt u dan meerdere opties voor uw vakantie in Italië en dan kunt u zelf een keuze maken.

Autovakanties en Vliegreizen

Andiamo geeft u de mogelijkheid om de accommodatie te boeken en er met uw eigen auto naar toe te rijden, een zogenaamde autovakantie. Wanneer u de voorkeur geeft aan vliegen dan is kunnen wij ook de vluchten en de huurauto voor u regelen.

Rondreizen Italië

Wanneer u een rondreis door Italië wilt maken dan is het mogelijk die voor u op maat samen te stellen. Daarbij kunt u kiezen uit een rondreis met eigen auto of voor een fly drive waarbij u naar Italië vliegt en daar met een huurauto rond reist. Vervolgens geeft u aan welke regio’s of steden u graag zou willen bezoeken. Op deze manier krijgt u een reis op maat aangeboden met daarin een aantal opties, zodat u dat helemaal naar uw wens kunt vast stellen en het organiseren er van aan ons overlaat.

Activiteiten tijdens uw verblijf

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om tijdens uw vakantie leuke activiteiten te doen die vantevoren al voor u geregeld worden zodat u onbezorgd van uw welverdiende vakantie kunt genieten. Wilt u paardrijden, golfen, duiken, mountainbiken of iets anders, u hoeft het maar aan ons te vragen en het wordt voor u geregeld. Reizen op maat dus.

Aanvullende diensten

Ook het afsluiten van een reisverzekering of het reserveren van een huurauto kan in een keer eenvoudig met de reservering mee genomen worden.

We gaan naar Italië, Andiamo!

Op reis naar Italië, dat is helemaal niet duur, want bij Andiamo vindt u tegen zeer scherpe prijzen prachtige vakantiewoningen aan en iets extra’s regelen valt bij ons grotendeels gewoon onder de service. Daarbij zijn wij heel transparant in alle kosten. Dus bij Andiamo krijgt u de vakantie of reis naar Italië zoals u deze graag wilt hebben, en dat tegen lage prijzen. Ons motto is niet voor niets:


Betaalbaar Bijzonder, Mooi Makkelijk!

Zoeken op website

bbmm